Författare: baggebo

0

GIZMO

Igår var vi ut till Norderåsen och hämtade vår nya familjemedlem. En liten Papillon som ska heta Gizmo   

0

Vinter igen!

Vilken fin vinterdag det blev efter gårdagens snöfall!   

0

Bagge biografi

Nu har jag lagt till en biografi över min farfars far, Johan ROBERT Constantin Bagge som var kamrer för Kramfors AB:s lokalkontor i Backe mellan 1889-1933

0

World Cup Östersund

Idag besökte vi Östersunds stadion och tittade på damernas 10km fristil. Charlotte Kalla vann före Marit Björgen. Starkt gjort. Filmade lite som du kan se i spellistan ”Östersund med omnejd”

0

Backe Förr på karta

Nu finns det även en Google Map karta med ett stort antal gamla och nya byggnader inlagda. Även ett antal vyer från förr finns med.

0

BACKE FÖRR

Nu finns det även ett antal videofilmer med bildspel om Backe mellan åren 1889-1969.

0

Bagge klart!

Nu har jag lagt in allt material om Släkten Bagge från Marstrand som jag hade på min tidigare hemsida. Men jag inser att jag kan lägga ut en hel del nytt material så småningom.

0

BAGGE

Nu har jag skrivit klart alla inlägg under meny BAGGE > Berättelser, Kuriosa. Nu fortsätter jag med att skriva om lite historiska platser och händelser där släkten Bagge är involverad.

0

Torsdag

Rejält kallt ute idag. Just nu är det nästan -18° och en stjärnklar himmel ute. Ikväll hoppas jag kunna fortsätta att få till min nya hemsida. Ska försöka hitta en lämplig mall för alla mina fotoalbum som ligger hos Jalbum så att de ser OK ut. Sedan måste jag hitta igen allt material om min släkt från förr. Det tar tid men snart kommer nog sidan att fyllas med allt material.